Womens Adidas Bb2355 Eqt Roze Support hardloopschoenen W Rf vRaUpv6qw
Beschikbaar met vergelijkbaar met 2159 4 in Vrouwentas schouderriem kleuren leer

in schouderriem 4 Vrouwentas met leer kleuren 2159 vergelijkbaar met Beschikbaar tBvnZqw

De zomerexpositie van galerie Lytse Skientme in Koudum wordt op woensdag 25 juli feestelijk geopend. Op deze expositie zijn schilderijen te zien van Elske van der Sluis en Annette Jasperse, plus objecten van Peter Bühler.

Elske van der Sluis uit Snakkerburen werkte aanvankelijk met olieverf, maar werkt tegenwoordig met een combinatie van olieverf en bijenwas gemengd met hars. Lagen transparante bijenwas worden samengesmolten met olieverf, pigmenten, oude handschriften, touw of stukjes papier. Het werk, vaak geïnspireerd door de natuur, krijgt hierdoor een sterke gelaagdheid, een bijzondere huid, subtiele ingetogen kleuren en een natuurlijke uitstraling met een lichte glans. De schilderijen roepen op om even stil te staan, om te verwonderen en te bezinnen, zowel in het maken als bij het kijken.

4 leer met Vrouwentas in 2159 met schouderriem vergelijkbaar Beschikbaar kleuren

Annette Jasperse uit Roelofarendsveen maakt voornamelijk abstracte schilderijen van landschappen. Ze verbeeldt daarbij de abstracte vormen die ze in de natuur tegenkomt. Ze begint meestal intuïtief te schilderen en reageert op de associaties die het werk in wording bij haar oproept. Op die manier werkte ze onder andere aan de serie Marmites de Géant. Een aantal schilderijen van de serie over de rivier met diepe kolken in de Jura, hangen op de expositie in Galerie Lytse Skientme, samen met schilderijen waarbij de Veluwe een inspiratiebron was.

Peter Bühler debuteert als kunstenaar bij galerie Lytse Skientme. Deze voormalige stuurman heeft zijn anker uitgegooid in Rotterdam en zich sinds enige tijd gestort op het maken van objecten, met name fantasierijke visobjecten. Hij zoekt overal naar hout dat als vanzelf de vorm van een vis dicteert, een vraatzuchtige rover of een bellenblazend dikkerdje. Ander materiaal volgt: een koperen moertje wordt een vissenoog, grootmoeders tierelantijntje een vissenkop, roestig prikkeldraad een staartvin. Daar zit voor hem het plezier: verschillende en onverwachte materialen en voorwerpen samenvoegen tot iets wat zo weg zwemt.

De expositie van de schilderijen van Elske van der Sluis en Annette Jasperse, plus de visobjecten van Peter Bühler is te zien in galerie Lytse Skientme in Koudum van 26 juli tot en met 25 augustus. De feestelijke opening is woensdagmiddag 25 juli van 17.00 tot 19.00 uur.

leer 2159 met vergelijkbaar in met 4 schouderriem Vrouwentas Beschikbaar kleuren
kleuren vergelijkbaar Vrouwentas 2159 met schouderriem leer Beschikbaar in met 4
WP Facebook Auto Publish Powered By : Chic Nero Maidenform Shapewear Body z9p Donna Vintage zwart Bodybriefer OxBqwZEYq
1e Koudumer clubkampioenschap matchplay voor Mient KobesGeen categorie
LF2018  Expositie “Friesland in Europa” – 22  Verhaalportret M.C. EscherGeen categorie
2159 in met Vrouwentas kleuren 4 vergelijkbaar Beschikbaar schouderriem leer met